img +36703635060
img bejelentkezes@koncsekgyogytornasz.hu
img Kölcsey utca 13., Szeged, 6720
Blog
APPI Rehabilitációs Pilates

Az Ausztrál Fizioterápiás és Pilates Intézet neve egyet jelent a minőséggel. Evidenciákra, a legújabb tudományos ismeretekre alapozva dolgozták át a klasszikus Pilates gyakorlatokat úgy, hogy azok alkalmazhatóak legyenek különböző kórképek terápiájában, a porckorongsérv rehabilitációtól kezdve a nyaki gerincszakasz instabilitásán át a hasizom szétválásig, csak, hogy a leggyakoribb eseteket említsem.

Gyógytornászok által vezetett kurzusokon sajátítható el a módszer, melyet a világ 16 országában tanítanak és alkalmaznak óriási sikerrel és népszerűséggel.

Módszertana kiválóan fejleszti a testtudatot, segít a mozgások helyes újratanulásában mely a sikeres rehabilitáció, és „újabb problémák” megelőzésének kulcsa.

A gyakorlatok, gyakorlatsorok több szintesek, így mindig egyénre szabhatóak, biztosítva az optimális és biztonsággal kivitelezhető terhelést.

A komplex kezelésekben használom a módszert, a korrekciós gyakorlatok választásánál, de van lehetőség egyéni Rehabilitációs Pilates foglalkozáson is részt venni.

Koncsek Krisztina

Neked van már gyógytornászod?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..