img +36703635060
img bejelentkezes@koncsekgyogytornasz.hu
img Kölcsey utca 13., Szeged, 6720
Blog
KRS – đź’›Health Program

Mi ez?

4*50 perces program, mely során magasan képzett tréner:

 • felmĂ©ri állapotod (50 perc) és megbeszĂ©li veled az aktuális státuszod, kiemelt figyelmet kap a szĂ­v Ă©s keringĂ©si rendszer állapotának Ă©s a testösszetĂ©telnek a vizsgálata. A kardiolĂłgus orvosok által ajánlott WIWE okos eszközzel is teszteljĂĽk a programban rĂ©sztvevĹ‘ket. Pár perc alatt megbĂ­zhatĂł, átfogĂł eredmĂ©nyt kaphatunk a kardiolĂłgiai státuszrĂłl, Ă­gy biztonságosabbá tehetĹ‘ a fizikális terhelĂ©s.

A felmérést követően egyénre és státuszra adaptáltan az alábbi komplex foglalkozást tartalmazza a program:

 • 50 perc – Stressz menedzsment trĂ©ning – mely során lĂ©gzĂ©s Ă©s Ăşgynevezett Self Myofascial Release technikával hatunk a vegetatĂ­v idegrendszerre, csökkentve a szimpatikus idegrendszer “tĂşlmĂĽkĹ‘dĂ©sĂ©t”, segĂ­tve Ă­gy az egyĂ©n stressz szintjĂ©nek optimalizálását.
 • 2*50 perc – Pulzus Kontroll TrĂ©ning, mely során megismertetĂĽnk a pulzus kontroll trĂ©ning lĂ©nyegĂ©vel, hogy otthon is biztonságosan vĂ©gezhess fizikai aktivitást. Itt a számodra leghatĂ©konyabb pulzus zĂłnában vĂ©geztetĂĽnk – állapottĂłl fĂĽggĹ‘en – könnyű vagy közepes, anyagcserĂ©t fokozĂł gyakorlatokat, melyek a legoptimálisabbank a szĂ­v Ă©s keringĂ©si rendszer állapotának javĂ­tásához.
 • EgĂ©szsĂ©g- Ă©s táplálkozási tanácsadás: minden trĂ©ning vĂ©gĂ©n egĂ©szsĂ©gfejlesztĹ‘ trĂ©ner kollĂ©gánk, hasznos tanácsokkal lát el, hogy a mindennapok során Ă©letviteledben, táplálkozásodban milyen változtatásokra törekedj, hogy az egyĂ©ni cĂ©lod (pl.: testsĂşlycsökkentĂ©s, hasi zsĂ­r csökkentĂ©se, terhelhetĹ‘sĂ©g javĂ­tása stb.) minĂ©l hamarabb elĂ©rd.

Természetesen a 4 alkalom alatt nem fogsz lefogyni, vagy megerősődni, és a labor paramétereid sem változnak meg, de már érezheted a szív és keringési rendszert fejlesztő kerülő program jótékony hatásait és megismerheted a minőségi tréningezés éléményét.

Kinek szĂłl?

 • Rendelkezel tĂşlsĂşllyal, szeretnĂ©l elkezdeni/Ăşjrakezdeni sportolni, mozogni, de nem tudod, hogyan indulj neki;
 • Az orvosod a labor vagy vĂ©rnyomás Ă©rtĂ©ked alapján azt mondta, hogy mĂ©g nincs nagy baj, de kezdj el sportolni;
 • FelmenĹ‘id között sok a magas vĂ©rnyomás, koszorúér, esetleg szĂ­vinfarktusos egyĂ©n;
 • “Bedarál” a munkád Ă©s jĂł lenne “kiengedni a gĹ‘zt, de nem bĂ­rod szusszal;
 • SzeretnĂ©l maximális figyelmet Ă©s rádszabottságot kapni;
 • Nincs komoly, diagnosztizált kĂłrkĂ©ped;
 • PrĂłbáltál már sok mozgást, edzĹ‘t, de vagy panaszaid fokozĂłdtak vagy nem kaptad meg a maximális figyelmet;

A program ára: a 4*50 perces KRS – Heart Health Program ára 15000Ft, melyet október és november hónapban kedvezményes 7500 forintos áron tudsz igénybe venni.

A program új, nálunk még nem tréningezett egyének számára vehető igénybe, 1 alkalommal a szabad helyek függvényében.

Fontos: az időpontok és a helyek limitáltak, így egyeztess velünk emailen: koncsekrehabsystem@gmail.com. További információt is itt kaphatsz.

A program nem terápiás, diagnosztizált kórkép esetén gyógytornász vizsgálat és konzultáció javasolt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..