img +36703635060
img bejelentkezes@koncsekgyogytornasz.hu
img Kölcsey utca 13., Szeged, 6720
KRS – ūüíõHealth Program

KRS – ūüíõHealth Program

Mi ez?

4*50 perces program, mely során magasan képzett tréner:

 • felm√©ri √°llapotod (50 perc)¬†√©s megbesz√©li veled az aktu√°lis st√°tuszod, kiemelt figyelmet kap a sz√≠v √©s kering√©si rendszer √°llapot√°nak √©s a test√∂sszet√©telnek a vizsg√°lata. A kardiol√≥gus orvosok √°ltal aj√°nlott WIWE okos eszk√∂zzel is tesztelj√ľk a programban r√©sztvevŇĎket. P√°r perc alatt megb√≠zhat√≥, √°tfog√≥ eredm√©nyt kaphatunk a kardiol√≥giai st√°tuszr√≥l, √≠gy biztons√°gosabb√° tehetŇĎ a fizik√°lis terhel√©s.

A felm√©r√©st k√∂vetŇĎen egy√©nre √©s st√°tuszra adapt√°ltan az al√°bbi komplex foglalkoz√°st tartalmazza a program:

 • 50 perc – Stressz menedzsment tr√©ning¬†‚Äď mely sor√°n l√©gz√©s √©s √ļgynevezett Self Myofascial Release technik√°val hatunk a vegetat√≠v idegrendszerre, cs√∂kkentve a szimpatikus idegrendszer “t√ļlm√ľkŇĎd√©s√©t”, seg√≠tve √≠gy az egy√©n stressz szintj√©nek optimaliz√°l√°s√°t.
 • 2*50 perc ‚Äď Pulzus Kontroll Tr√©ning,¬†mely sor√°n megismertet√ľnk a pulzus kontroll tr√©ning l√©nyeg√©vel, hogy otthon is biztons√°gosan v√©gezhess fizikai aktivit√°st. Itt a sz√°modra leghat√©konyabb pulzus z√≥n√°ban v√©geztet√ľnk – √°llapott√≥l f√ľggŇĎen – k√∂nnyŇĪ vagy k√∂zepes, anyagcser√©t fokoz√≥ gyakorlatokat, melyek a legoptim√°lisabbank a sz√≠v √©s kering√©si rendszer √°llapot√°nak jav√≠t√°s√°hoz.
 • Eg√©szs√©g- √©s t√°pl√°lkoz√°si tan√°csad√°s:¬†minden tr√©ning v√©g√©n eg√©szs√©gfejlesztŇĎ tr√©ner koll√©g√°nk, hasznos tan√°csokkal l√°t el, hogy a mindennapok sor√°n √©letviteledben, t√°pl√°lkoz√°sodban milyen v√°ltoztat√°sokra t√∂rekedj, hogy az egy√©ni c√©lod (pl.: tests√ļlycs√∂kkent√©s, hasi zs√≠r cs√∂kkent√©se, terhelhetŇĎs√©g jav√≠t√°sa stb.) min√©l hamarabb el√©rd.

Term√©szetesen a 4 alkalom alatt nem fogsz lefogyni, vagy megerŇĎsŇĎdni, √©s a labor param√©tereid sem v√°ltoznak meg, de m√°r √©rezheted a sz√≠v √©s kering√©si rendszert fejlesztŇĎ ker√ľlŇĎ program j√≥t√©kony hat√°sait √©s megismerheted a minŇĎs√©gi tr√©ningez√©s √©l√©m√©ny√©t.

Kinek szól?

 • Rendelkezel t√ļls√ļllyal, szeretn√©l elkezdeni/√ļjrakezdeni sportolni, mozogni, de nem tudod, hogyan indulj neki;
 • Az orvosod a labor vagy v√©rnyom√°s √©rt√©ked alapj√°n azt mondta, hogy m√©g nincs nagy baj, de kezdj el sportolni;
 • FelmenŇĎid k√∂z√∂tt sok a magas v√©rnyom√°s, koszor√ļ√©r, esetleg sz√≠vinfarktusos egy√©n;
 • “Bedar√°l” a munk√°d √©s j√≥ lenne “kiengedni a gŇĎzt, de nem b√≠rod szusszal;
 • Szeretn√©l maxim√°lis figyelmet √©s r√°dszabotts√°got kapni;
 • Nincs komoly, diagnosztiz√°lt k√≥rk√©ped;
 • Pr√≥b√°lt√°l m√°r sok mozg√°st, edzŇĎt, de vagy panaszaid fokoz√≥dtak vagy nem kaptad meg a maxim√°lis figyelmet;

A program √°ra: a¬†4*50 perces KRS ‚Äď Heart Health Program √°ra 15000Ft, melyet okt√≥ber √©s november h√≥napban kedvezm√©nyes 7500 forintos √°ron tudsz ig√©nybe venni.

A program √ļj, n√°lunk m√©g nem tr√©ningezett egy√©nek sz√°m√°ra vehetŇĎ ig√©nybe, 1 alkalommal a szabad helyek f√ľggv√©ny√©ben.

Fontos: az idŇĎpontok √©s a helyek limit√°ltak, √≠gy egyeztess vel√ľnk emailen: koncsekrehabsystem@gmail.com. Tov√°bbi inform√°ci√≥t is itt kaphatsz.

A program nem terápiás, diagnosztizált kórkép esetén gyógytornász vizsgálat és konzultáció javasolt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

Ez a weboldal az Akismet szolg√°ltat√°s√°t haszn√°lja a spam kiszŇĪr√©s√©re. Tudjunk meg t√∂bbet arr√≥l, hogyan dolgozz√°k fel a hozz√°sz√≥l√°sunk adatait..