img +36703635060
img bejelentkezes@koncsekgyogytornasz.hu
img Kölcsey utca 13., Szeged, 6720
Mi a kapocs a macaron és az SMR Henger között?

Mi a kapocs a macaron és az SMR Henger között?

Avagy miért tanfolyamon tanulj hengerelni.

Hengerelni jó, hengerelni divatos, mindenhol kapható, a Youtube  tele van videókkal jogos a kérdés tehát, hogy mi értelme akkor eljönni egy henger tanfolyamra. (Kieg.: ha nem tudod, mi az a “henger”, “hengerezés” itt kezdj olvasni: smrsystem.hu ).

Sajnos az az igazság, hogy hiába olvasok el egy szakácskönyvet, és nézek meg  5 videót a macaron (nagyon finom, nagyon macerás aprósütemény) készítésről, vajmi kevés az esélye annak, hogy otthon el tudom készíteni és olyan lesz, mint a cukrászdában.

Ellenben, ha elmegyek egy Macaron készítő tanfolyamra, ahol a cukrász a kezemre csap, ha túl gyorsan kavarom, szól, ha pont még nem jó az állaga a krémnek, és megkérdezhetek minden olyan dolgot, amit az 5 videóban 5 különböző módon mondanak el, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy jól csinálom majd. Nem megy el a kedvem és még finom is lesz, persze gyakorolni kell.

NA, pont ezért kell eljönni. Megbeszéljük a módszert, hogyan működik, milyen szövetre hatunk, annak milyen tulajdonságai vannak, és máris sok dolog egyértelműbb lesz. Például, hogy miért nem jó, ha nagyon fáj, miért nem kell turbósebességgel gurulni összevissza.

Megmutatom, javítom, ahogy csinálod, s ha ne adj isten valamilyen meglévő problémád van, akkor „rád” szabjuk a hengerezést. Ne aggódj, ha nem jegyzel meg mindent, minden résztvevő a tanfolyamunk után hozzáférést kap a videótárhoz, ahol kis videókban, ha akarja százszor újra tudja nézni az adott testrész hengerezését.

Az eszköz szuper, a módszer garantáltan működik, de ha nem tudod, hogyan használd a hengered, akkor csak lesz egy újabb ruhatartód a szobakerékpár mellett a szobában.

Az elmúlt évben nálam több mint 100 ember vett részt SMR tanfolyam, és soha egyetlen egy anonim negatív vélemény sem érkezett.  Részt vettek olyan gyógytornász kollégák is, akik aktívan használják a hengert, még nekik is tudtunk újat mondani.

A páciensem legtöbbje használja az SMR-t, és nagyon szeretik, egyszerű és gyors segítség az ülőéletmódot folytató és az igazán aktív sportolóknak egyaránt.

Hengerre fel!

Koncsek Krisztina

Gyógytornász, egészségtan tanár

SMR TANFOLYAM VELEM

Zalaegerszeg: 02.25. Infó: katt ide.

Szeged: 03.18. Infó: katt ide.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..