img +36703635060
img bejelentkezes@koncsekgyogytornasz.hu
img Kölcsey utca 13., Szeged, 6720
Blog
KRS – ?Health Program

Mi ez?

4*50 perces program, mely során magasan képzett tréner:

 • felméri állapotod (50 perc) és megbeszéli veled az aktuális státuszod, kiemelt figyelmet kap a szív és keringési rendszer állapotának és a testösszetételnek a vizsgálata. A kardiológus orvosok által ajánlott WIWE okos eszközzel is teszteljük a programban résztvevőket. Pár perc alatt megbízható, átfogó eredményt kaphatunk a kardiológiai státuszról, így biztonságosabbá tehető a fizikális terhelés.

A felmérést követően egyénre és státuszra adaptáltan az alábbi komplex foglalkozást tartalmazza a program:

 • 50 perc – Stressz menedzsment tréning – mely során légzés és úgynevezett Self Myofascial Release technikával hatunk a vegetatív idegrendszerre, csökkentve a szimpatikus idegrendszer „túlmükődését”, segítve így az egyén stressz szintjének optimalizálását.
 • 2*50 perc – Pulzus Kontroll Tréning, mely során megismertetünk a pulzus kontroll tréning lényegével, hogy otthon is biztonságosan végezhess fizikai aktivitást. Itt a számodra leghatékonyabb pulzus zónában végeztetünk – állapottól függően – könnyű vagy közepes, anyagcserét fokozó gyakorlatokat, melyek a legoptimálisabbank a szív és keringési rendszer állapotának javításához.
 • Egészség- és táplálkozási tanácsadás: minden tréning végén egészségfejlesztő tréner kollégánk, hasznos tanácsokkal lát el, hogy a mindennapok során életviteledben, táplálkozásodban milyen változtatásokra törekedj, hogy az egyéni célod (pl.: testsúlycsökkentés, hasi zsír csökkentése, terhelhetőség javítása stb.) minél hamarabb elérd.

Természetesen a 4 alkalom alatt nem fogsz lefogyni, vagy megerősődni, és a labor paramétereid sem változnak meg, de már érezheted a szív és keringési rendszert fejlesztő kerülő program jótékony hatásait és megismerheted a minőségi tréningezés éléményét.

Kinek szól?

 • Rendelkezel túlsúllyal, szeretnél elkezdeni/újrakezdeni sportolni, mozogni, de nem tudod, hogyan indulj neki;
 • Az orvosod a labor vagy vérnyomás értéked alapján azt mondta, hogy még nincs nagy baj, de kezdj el sportolni;
 • Felmenőid között sok a magas vérnyomás, koszorúér, esetleg szívinfarktusos egyén;
 • „Bedarál” a munkád és jó lenne „kiengedni a gőzt, de nem bírod szusszal;
 • Szeretnél maximális figyelmet és rádszabottságot kapni;
 • Nincs komoly, diagnosztizált kórképed;
 • Próbáltál már sok mozgást, edzőt, de vagy panaszaid fokozódtak vagy nem kaptad meg a maximális figyelmet;

A program ára: a 4*50 perces KRS – Heart Health Program ára 15000Ft, melyet október és november hónapban kedvezményes 7500 forintos áron tudsz igénybe venni.

A program új, nálunk még nem tréningezett egyének számára vehető igénybe, 1 alkalommal a szabad helyek függvényében.

Fontos: az időpontok és a helyek limitáltak, így egyeztess velünk emailen: koncsekrehabsystem@gmail.com. További információt is itt kaphatsz.

A program nem terápiás, diagnosztizált kórkép esetén gyógytornász vizsgálat és konzultáció javasolt.

Vélemény, hozzászólás?