img +36703635060
img bejelentkezes@koncsekgyogytornasz.hu
img Kölcsey utca 13., Szeged, 6720
Holisztikus szemléletű terápiás / fejlesztő program

20 év tapasztalatával a hátam mögött, ma már csak személyre szabott programokban dolgozom együtt azokkal, akik elszántak, elkötelezettek és időt, energiát, anyagi erőforrást fektetnek a saját gyógyulásukba, fejlődésükbe.

A megbeszélt célok szerint, általában 6 – 12 hetes program az alábbiakat tartalmazhatja:

[icon image=”fa fa-check” size=”small” url=””] [/icon] egyénre szabott gyakorlási hetirend – napokra lebontva megtalálja a videókat, melyet önnek csak el kell indítani és velem együtt végezni;

[icon image=”fa fa-check” size=”small” url=””] [/icon] az állapotának, idejének és céljainak megfelelő, csak önnek elkészített 15 – 30 perces gyakorlatsorok;

[icon image=”fa fa-check” size=”small” url=””] [/icon]rendszeres, egyéni igények alapján szervezett konzultáció, közös gyakorlások, manuális lágyrészkezelések.

[icon image=”fa fa-check” size=”small” url=””] [/icon]folyamatos online kapcsolattartás, mert minden program, csak annyit ér, amit elvégeznek belőle. A program legértékesebb része, hogy bármikor írhat nekem és néhány órán belül választ is kap. Fogom végig a kezét, amíg haladunk a gyógyulás útján.

[icon image=”fa fa-check” size=”small” url=””] [/icon] nem csak a testével, hanem a lelkével is dolgozunk. Nagyon fontos, hogy megtaláljuk az erőforrásait, amiből erőt meríthet a gyógyulás nem könnyű folyamatához.

[icon image=”fa fa-check” size=”small” url=””] [/icon]életviteli ajánlások, legyen szó táplálkozásról, matracválasztásról vagy éppen a munkakörnyezetének optimalizálásáról.

Minden program végezhető online formában is, hatékonyan, biztonságosan

Szolgáltatásom átlag feletti minőséget képvisel, azoknak, akik ezt igénylik. 

Szakértői konzultációhoz, felméréshez töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el!